Botox Lund

Välkommen till Aspervalls Estetiska!

Skönhetsbehandlingar

Varmt välkommen till Aspervalls Estetiska, för en behandling med botox i närheten av Lund! Jag som driver företaget heter Liliana Aspervall och jag är certifierad i alla behandlingar jag utför. Som kund kan du därmed vara trygg med att alla behandlingar genomförs på bästa sätt.

Aspervalls Estetiska innehar F-skattsedel och jag har en medicin licens. Utifall det skulle bli några komplikationer har jag alla verktyg hemma för att kunna behandla det. Sedan är jag alltid kopplad till en legitimerad läkare.

Ifall du vill följa mitt arbete kan du följa mitt företag på både Facebook och Instagram. Där uppdaterar jag allt oftare så att det blir enklare för mina kunder att följa mig i mitt arbete. Där finns även närmare beskrivningar av en del av mina behandlingar.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakta med mig, på så sätt kommer jag kunna besvara dina frågor direkt. Ta även kontakt med mig om du vill boka in en behandling.

Botox Lund

Fillers

Hos mig kan ni göra fillers i läppar, kindben, haka och nasolabiala veck. Det är en behandling som fungerar för att fylla ut samt jämna ut någon del i bland annat ansiktet. Dessutom är det ett sätt att släta ut rynkor.

Botox

Botox är ett toxin som fungerar på ett muskelavslappnande sätt. Genom botox blir hudens yta allt slätare och därmed minskar även rynkor. Här hos mig att du behandla panna, arga rynkan (glabella), kråksparkar och lipflip med botox. 

Övriga behandlingar

Utöver fillers och botox erbjuder jag en rad andra estetiska behandlingar, bland annat mesoterapi, massage och microneedling. Mer om alla mina behandlingar kan du läsa under Behandlingar.

Vill ni veta mer?